torstai 24. maaliskuuta 2011

Hei kaikki sivujeni katselijat!

Nyt olen saanut työstettyä kaikki tähänastiset matkakertomukset luettavaksenne. Melkoinen urakka se on ollutkin, tosin mukava semmoinen :) Mietin tässä vaan, että mitäs nyt? Uusia matkakertomuksia ei ole tulossa ihan lähiaikoina. Iänkaikkisen vanhoja ja vähän uudempiakin matkakuvia ajattelin seuraavaksi laittaa katseltavaksi. Kunhan tässä kevät etenee, alkaa puutarhanhoito tulla ajankohtaiseksi ja sen myötä kirjoittelen ehkä enemmän niistä jutuista. Myös ruokaohjeita tulen laittamaan blogiini jatkossakin, innokas kokkailija kun olen. HUOM! Koon (siis mieheni) mielestä ruoassa ei voi olla koskaan liikaa  chiliä ja valkosipulia, mutta toki voitte itse harkintanne mukaan laittaa niitä vähemmänkin kuin ohjeessa mainitaan...
Teidän sivujen katselijoiden ja lukijoiden mielipiteet blogistani olisivat minulle äärimmäisen tervetulleita! Olisin tosi kiitollinen, jos laittaisitte minulle palautetta. Mikä ärsyttää? Onko jotakin, mikä erityisesti miellyttää? Haluatteko jotakin pois tai jotakin lisää? Kysymyksiäkin saa esittää. Vastaan parhaani mukaan. Juuri sinun mielipiteesi on tärkeä! Kiitos etukäteen!

4 kommenttia:

 1. Pidän blogistasi! Kirjoitat hauskasti ja luovasti.

  P.S. Hyvää syntymäpäivää! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos E-A! Toivottavasti joku muukin vielä antaa minulle joko risuja tai ruusuja...;)

  VastaaPoista
 3. Luin juuri Venezuelan matkaraporttisi, ja oli kyllä IHANA! Kirjotat todella mukavalla tavalla, ja matkakuume senkun nousee! Itsellä olisi lähtö juuri Venezuelaan syyslomalla, joten sitä odotellessa. Mutta jatka samaan malliin, itse jatkan muiden raporttien lukemisia!

  Aurinkoista alkukesää! :)))

  VastaaPoista
 4. Hei Anonyymi ja kiitokset palautteestasi! Ihanaa, kun joku vaivautuu kommentoimaan. Ihmiset ovat jostakin syystä tosi laiskoja kommentoimaan, vaikka sivujeni tilastoista näen, että kävijöitä kyllä on. Toivotan sinulle ihanaa Venezuelan matkaa ja matkaa odotellessa aurinkoista kevättä ja kesää :)

  VastaaPoista