sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kevätloma 2011, sunnuntai

Sunnuntai 17.4.

Lomat on vaan pidettävä, vaikkei aina olisikaan varaa lähteä ulkomaille. Eli lomalla ollaan ja tiukasti jalat maassa Suomen kamaralla. Ajatuksena on viettää ihanan rentouttava suomiloma eli "olla vaan". Siispä kauniin keväinen sunnuntai-aamu alkaakin kaikessa rauhassa kahvikupillisella ja sanomalehden luvulla. Matkailusivut luetaan aina tarkkaan.


Tänään on paitsi sunnuntai, myös vaalipäivä. Minähän jo äänestinkin ennakkoon, mutta Papan loman alkuun on tuonut pieniä paineita kykenemättömyys löytää kelvollista ehdokasta. Iltakahdeksaan asti on aikaa...Iltapäivän kuluessa Papalla meni kahvia kupillinen jos toinenkin vaalikoneilla surffaillessa ja sopivaa ehdokasta etsiskellessä. Lopulta se kelvollinen sitten löytyikin ja Papa polkaisi pyörällä pölyisille kaduille ja äänestyspaikkaan suorittamaan kansalaisvelvollisuutensa.


Sillä välin täällä toisaalla olin minä taas kerran tämän kevään aikana huomannut, miten keväinen auringonpaiste paljastaa pesemättömissä ikkunoissa ulkopuolella olevat linnunkakat ja sisäpuolella olevat märkien kissannenien jättämät jäljet. Niinpä Papa-parka ehti tultuaan juuri ja juuri asettautua nojatuoliin, kun huomasikin jo yllättäen joutuneensa ikkunanpesuun. Nii-in, ikkunanpesu on kyllä miesten hommaa!

Eli ei tämä ensimmäinen lomapäivä nyt ihan "ollessa vaan" mennyt, mutta otetaan sitten huomenna vähän rennommin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti