maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kevätloma 2011, maanantai

Maanantai 18.4.Tuulinen, raikas kevätpäivä. Siispä tyynyt, täkit ja patjat ulos hakattavaksi ja harjattavaksi ja lakanat, tyynyliinat  ja pussilakanat pyykkiin. Hetkinen, jotain puuttuu...työmies! Noooh, järjestyy! "Herätys, Papa! Kello on jo seitsemän ja minulla on ajatus...!" Ja tässähän tämä reipas lomalainen onkin jo täydessä työn touhussa.
 Välityönä piti Papan käydä hammaslääkarissä. Oli näetsen käynyt niin, että takahampaasta oli kokonainen paikkapinta irronnut jo kahdesti ja hammaslääkäri oli antanut nootin väliaikaisen paikan hampaaseen laitettuaan, että se on sitten kultakruunun paikka tai vähintäänkin posliinisellaisen! Eikä maksa kuin 550 €. 550 € !!! Siis se halvempi eli posliinikruunu. Ehdotin ihan vakavissani Papalle hampaan poistattamista kokonaan, tuolla summalla kun Papa olisi päässyt vaikka etelän aurinkoon viikoksi! Ei kelvannut ehdotus, ei. Onneksi Papa sai kuitenkin lopulta satasen alennusta hinnasta, koska kruunun laitto ei onnistunut ensimmäisellä kerralla ja hän joutui kitumaan hammaslääkärin tuolissa 1,5 tuntia suu auki. Niinpä Papa löysikin säästyneelle rahalle heti käyttöä ja toi aivan ihanat paikallisen arvostetun leipomon suklaaviinerit tullessaan.

 Huomenna ollaan menossa kauimmas kotoa, mitä tällä lomalla mennään eli ihan kokonaan toiseen kaupunkiin tyttären luona käymään. Näillä keleillä siis lienee järkevää vaihtaa jo kesätassut auton alle. Siispä Papa, lomalainen, ryhtyi taas tuumasta toiseen. Niin tulivat renkaatkin vaihdettua ja toinen lomapäivä alkoi olla saunaa ja "Täydellisiä naisia" vaille pulkassa. Ei ihan täydellinen rentoutumispäivä tänäänkään, mutta huomennahan on tiedossa pelkkää autoilua ja muuta mukavaa...:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti