lauantai 1. maaliskuuta 2014

On siis kevät

Eteläisemmässä Suomessa kun kuuluvat kukkivan jo lumikellot ja muut kevään ensimmäiset silmänilot, niin piti oikein jalkautua omalle pihalle katsomaan, josko sielläkin jo olisi jotakin kevään merkkiä näkyvissä. Lunta on varmaan puoli metriä vähemmän kuin viime vuonna tähän aikaan, mutta kuitenkin sitä on. Lumettomissa paikoissa oli paljon viimesyksyisiä lehtiä ynnä muuta ikävän ruskeaa "roskaa", mutta yllätys, yllätys, oli siellä jotain vihreääkin!

En yhtään muista, mitä olen tähän istuttanut, mutta jotakin sieltä näyttää nousevan.

Isotöyhtöangervo on herännyt talviuniltaan.

Omenapuun silmutkin ovat jo alkaneet pullistua.
 Tästä se lähtee puutarhailu käyntiin ja tämä oli kevään ensimmäinen lyhykäinen puutarhakatsaus. Säiden lämpenemistä odotellessa olen keskittynyt vielä pääasiassa sisätiloissa puuhasteluun. Klipsuja olen saanut tavarantoimittajiltani ihan huikeita määriä, joten koska materiaalia on riittänyt, värkkäsin niistä mm. tämmöisen verhokapan keittiön ikkunaan.
Klipsuista ja kalalangasta virkattu verhokappa.

Vielä yhdet lapasetkin tuli neulottua, mutta nyt kyllä pistän jo lapaslehden piiloon odottamaan ensi syksyä! Siinä vain on niin paljon kivoja malleja enkä ole ehtinyt kokeilla kuin muutamaa, että tekisi vain mieli aloittaa aina uudet ja erimalliset!

Kirjoneulelapaset  7 Veljeksestä ja  schoeller + stahlin Limbo Mexiko Country Colorista.
Että tämmöistä täällä tänään ja mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!


4 kommenttia:

  1. Täällä en ole huomannut muuta kuin pari sipulikukan piippaa. Lunta ja jäätä on vielä aika paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä ne vaan alkavat pikkuhiljaa nousta kaikki ihanuudet!

      Poista