keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Haaste TaRalta

Sain tämän viiden kysymyksen haasteen TaRalta Taloni Maalla-blogista! Kiitos paljon, TaRa! TaRan blogissa on aivan upeita kuvia ja paljon kivaa sisustusjuttua ynnä muuta mukavaa, joten kannattaa käydä vilkaisemassa! Meidän taloudestammehan Onni onkin tähän haasteeseen jo vastannut ja nyt on sitten minun vuoroni! Mennäänpä siis kysymyksiin ja vastauksiin:

1. Lempivärini sisustuksessa?

Ensimmäiseksi täytyy tunnustaa, että en ole vähimmässäkään määrin sisustusihminen, vaikka mielelläni muiden sisustusblogeja lueskelenkin ja kadehdin niitä, joilla on silmää sisustaa kauniisti. Kun katson täällä omassa kodissani ympärilleni, näen valkoista (juuri sitä tylsääkin tylsempää maalarinvalkoista), ruskeaa ja harmaata. Myös vihreää ja punaista vilahtelee siellä täällä.

2. Suosikkini leivonnassa?

Toiseksi täytyy sanoa, että en ole vähimmässäkään määrin leipuri, vaikka ruokablogiakin mukamas pidän. Sienipiirakka on yksi niitä harvoja leipomuksia, joka minulta onnistuu yleensä aina. Kokeilen mielelläni kaikkea, mihin voi laittaa reilusti valkosipulia ja chiliä. Kakkujen kanssa minulle käy usein näin...


3. Viisi blogisuosikkiani?

Kaikki blogit, jotka näkyvät oikealla sivupalkissa ovat suosikkejani. Tämäkin haaste on tainnut kiertää jo niin monissa blogeissa, että en tiedä, onko enää ketään muuta kuin minä, joka siihen ei olisi vastannut. Siispä tämän haasteen saa napata mukaansa tästä ihan vapaasti jokainen, joka haluaa!

4. Hurmaavin henkilöhahmo tv:ssä?

Kolmanneksi täytyy sanoa, että en kerta kaikkiaan ole ollenkaan mistään tietyistä henkilöhahmoista hurmaantuvaa tyyppiä! Sen sijaan olen hurmaantunut moneenkin komeaan miesnäyttelijään tv:ssä, joista nyt tässä haluan mainita joitakin eli:Jonny Lee Miller, Holmes NYC
"Ei Tauno Palo koskaan menettää vois karismaa
vaikka lojuis kaatopaikalla ja dokais kolinaa" by Juice

Tauno PaloMikko Leppilampi

Sitten kun tämä viimeisimmän kuvan komistus vähän vanhenee eikä enää kelpaa juontamaan eikä näyttelemään eikä varsinkaan alamäkiluistelemaan. niin minä otan tämän lemmikiksi meille. Olisi nimittäin mukavaa saada sänkyynsä toinenkin lemmikki Onnin lisäksi. Täyttähän siinä sängyssä alkaa sitten olla, mutta sopu sijaa antanee! Sitäkin täytynee pohdiskella, olisiko Leppilampi mukavampi siinä tyynyn vieressä vai jalkopäässä? Onhan se iso, mutta ei niin karvainen (vaikka on se kyllä tosi karvainen sekin!) kuin Onni eli lämpöarvo on tässä se ratkaiseva tekijä! Ehkä kuitenkin sijoitan sitten Leppilammen tyynyn viereen, kun minulla on aina kylmät jalat. Onni lämmittää nimittäin paremmin jalkoja ja sitä paitsi Onnin hengitys haiskahtaa joskus, varsinkin kun se on onnistunut myyräjahdissa Villa Verttilässä. Leppilampi ei toivoakseni metsästä myyriä!
Ai että siirry jo seuraavaan kysymykseen? No joo joo...se onkin jo viimeinen.

5. Designesine tai -huonekalu, joka ei ikinä tule meille?

Valitsen saman kuin meidän Onni eli pallotuolin. Onni ei tykkää lasikuituisista pinnoista, koska niitä on niin vaikea naarmuttaa kynsillä. Minä taas en tykkää tästä, koska se on vain niin hirveän ruma!Ja tämä oli sitten tässä! Silvuplee!

6 kommenttia:

 1. Voi pyhä pamaus! En olekaan nähnyt pallotuolista tuollaista meloniversiota ja olen ihan samaa mieltä jo siitä perusversiostakin - ei innosta, ei ;-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljonhan niitä aikoinaan ostettiin koteihin! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on! Jos et ole vielä tähän haasteeseen vastannut, niin nappaa vaan tästä mukaasi! :)

   Poista