keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Markkinat takana ja myyjäiset edessä

Sunnuntaina tuli käytyä marrasmarkkinoilla ja niinhän siinä taas kävi, että kassit täynnä, mutta lompakot tyhjinä sieltä kotiin lähdettiin. Tällä kertaa mukaan tarttui pelkästään syötävää.

Kympillä sai neljä purkkia oliiveja ja kaikilla eri täytteillä oliiveja maisteltuani valitsin niitä kotiinvietäväksi sinihimejuusto-, valkosipuli-, paprika- ja sitruunatäytteillä.
Paprika- ja sitruunatäytteisiä oliiveja
Marinoituja valkosipulinkynsiä oli myös monissa eri liemissä, mutta "Tulisuudelman" jätin tällä kertaa väliin, kun oikein oli varoituslappu siihen viereeen kirjoitettu, että: "Maista omalla vastuulla!" Naga Jolokia on kuulemma maailman kolmanneksi vahvin chili, mutta Papaahan se tieto ei pidätellyt mitenkään...
Papa se uskalsi ja osti vielä kotiinkin purkillisen!
Tässä se nyt sitten on kotona tutkittavana ja ihmeteltävänä! Kyllä siitä minäkin vielä maistan, kunhan ensin valmistaudun kunnolla :)
Se on luullakseni tuo punainen tuolla seassa sitä Naga Jolokiaa
Ensi sunnuntaina on kirpputorilla joulumyyjäiset ja minäkin menen sinne kokeilemaan, miten klipsuvirkkaukset menevät kaupaksi. Myyntipaikan hinta on 10 €, joten se ainakin pitäisi saada takaisin!
Myyjäisiin meneviä kaulakoruja
Ystäville ja ystävien tutuille näitä on mennyt ihan mukavasti, mutta toistaiseksi vielä tarjonta ylittää kuitenkin kysynnän. Myyntiaikaa myyjäisissä on vain neljä tuntia, joten toivottavasti ihmisiä on liikkeellä sankoin joukoin ja kauppa käy!
Myyjäisiin meneviä korvakoruja
Iltalaukkujakin jäi myyjäisiin vielä neljä kappaletta, vaikka kaksi menikin jo ystävien käyttöön. Toivottavasti myyjäisiin tulevilla daameilla on vielä pikkujoulut pitämättä :)
Taas yksi klipsulaukku, tällä kertaa rannelaukkumalllinen.
Toiss yö olikin oikein kunnon pakkasyö ja jotenkin se kylmä tuntuu huokuvan ovien ja ikkunoiden raosta sisällekin. Onneksi tänään on taas takanlämmityspäivä!
Luvassa lämpöä ja tunnelmaa
Tämän pörröhännän liikkeitä pihamaalla ja lähipuissa seurasi minun lisäkseni ikkunan läpi kaksi muutakin silmäparia erittäin intensiivisesti, nimittäin molemmat kissat.
Touhukas pörröhäntä pihamaalla
Minä tunnustan, että olen huonekasvien hoidossa aivan täysi tumpelo, mutta nyt on päässyt käymään niin, että jokunen vuosi sitten naapurin rouvalta, nyt jo edesmenneeltä, saamani kirjovehkan pistokas on hissukseen kasvanut vuosi vuodelta suuremmaksi ja nyt se lopulta sitten on päättänyt näköjään oikein kukkiakin! Kröhöm!
Kirjovehkani kukkii ensimmäistä kertaa
Pahoittelenn kuvien kehnoa laatua! Nyt kun on päivälläkin niin pimeää, että minun kamerallani/taidollani ei kunnollisia kuvia saa otettua :)
Vaan kuukauden päästähän se valon määrä alkaakin jo taas lisääntyä :)

4 kommenttia:

 1. Määki tahon tommosille markkinoille, mistä saa ihania oliiveja ja valkosipuleita!!
  Vau! Hienoja virkkausia! Varmasti menevät kaupaksi!!

  VastaaPoista
 2. Black Rose: Nuo markkinat kiertää paikkakunnalta toiselle ainakin täällä meillä päin! Saattavat olla siellä teilläkin jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi kun tuliskin :)
  Mut käys kylässä mutka...

  VastaaPoista
 4. Black Rose: Alemman lauseen perusajatus ei avautunut, ennen kuin kävin lukemassa postauksesi! :D Kiitosta vain niin paljon, että riittää! :)

  VastaaPoista