torstai 21. marraskuuta 2013

Avainsanat- haaste

TaRa Taloni Maalla-blogista haastoi minut kertomaan, millä bloggerin tilastoista löytyvillä haun avainsanoilla minun blogiini on useimmin tultu. Jaa-a, ensimmäiseksi täytyy todeta, että blogini nimi on harhaanjohtava siinä mielessä, että enemmän minun blogissani on noita käsityö- ja puutarhajuttuja kuin matkakertomuksia. Varmaan silloin blogia aloitellessani jotenkin kuvittelin, että tässähän reissataan koko ajan ympäri maailmaa, mutta totuushan on jotain aivan muuta näillä meidän perheen nykyisillä tuloilla. On täytynyt hyväksyä se tosiasia, että langat ovat todellakin halvempia kuin matkat! Nyt on kuitenkin vuodenvaihteessa odottamassa lomamatka kauas lämpimään :)
Joka tapauksessa myös ne avainsanat, joilla blogiini useimmin tullaan puhuvat omaa kieltään blogini sisällöstä. Hauskaa tarinaa näistä avainsanoista ei saa itkemälläkään, ha ha, "hauskaa itkemälläkään", ha ha,on tämä vaan niin viimeisen päälle tylsän asiallinen blogi. Tässä näitä avainsanoja nyt tiedoksi kuitenkin, kun kerran pyydettiin ja yritän kuvien voimalla tehdä tästä postauksesta edes vähän mielenkiintoisemman:


PITSINEULESUKAT

Kyllä, olen neulonut itselleni tämmöiset pitkät pitsisukat, mutta koska ne ovat jääneet käyttämättömiksi, ne ovat nyt myynnissä täällä maman kaupassa.


AO NANG RAVINTOLAT

No, hyviä ravintoloitahan siellä riittää, mutta jos nyt jotakin niistä saa suositella, niin se on sitten kahden syöntikerran perusteella ravintola Eden, jossa tarjoillaan mm. tämännäköistä ruokaa. Harmi, ettei kuvaan saa mukaan tuoksua. Olisitte kuulkaas jo vesi kielellä: : p

Matkakertomus Ao Nangista täällä


AO-NANG OPTIKKO

Niitäkin löytyy vaikka kuinka monta, mutta me hankimme kakkulamme I-Glasses-nimisestä liikkeestä rantakadun varrella. Papalle silmälasit ja minulle aurinkolasit, joista ainakin aurinkolaseista kyllä maksoimme tinkimisen jälkeenkin aivan liikaa eli hintoja kannattaa vertailla jo kotomaassa etukäteen.
Opastekyltti Ao Nangin rantakadulla

Matkakertomus Ao Nangista siis täällä.


COSTA RISTEILY KOKEMUKSIA

Kyllä, juuri siltä Costan laivalta eli Costa Concordialta! Kuvassa meidän hyttimme, johon kuului myös ulkoparveke (jää kuvassa verhon taakse).
Lisää matkakuvia Välimeren risteilyltä löytyy täältä


DO PIPOT

DOsta en osaa sanoa mitään, mutta kotijoukkueen kannatuspipot olen kyllä neulonut perheen kiekkofaneille.
Fanipipoa esittelee Papa


JOULULAHJA KÄSITÖITÄ

Niitä tulee kyllä tehtyä oikein urakalla, aikaa kun on ja intoakin on vielä toistaiseksi riittänyt.
Näistä tytär tykkäsi


LUMIHIUTALE 7-VELJESTÄ LANKA

Lumihiutale kyllä, mutta ei seiskaveikkaa, vaan Rose Mohairia. Näitä tulikin virkattua jotain 20 kpl tai niillä main, joten niitä onkin sitten koko suvulla. Joulukuusen virkaa kuvassa tekevä limoviikunaparka ruskisti lehtiään viime syksynä, mutta kyllä se siitä toipui ja voi tälläkin hetkellä olosuhteisiin nähden kohtalaisen hyvin.


PAPINKAURA

??? Ei ole minulla papinkauraa enkä tietääkseni ole missään blogitekstissäni tuota sanaa edes maininnut, mutta tutkimattomat ovat papinkauran etsijän tiet. Sen verran tiedän, että papinkaura on huonekasvi.


TÖLKINVETIMISTÄ KORVAKORU

Onhan noita jonkun verran tullut väkerrettyä! Niin kullan- kuin hopeanvärisiäkin ja niin pieniä kuin isojakin. Rannekoruja, kaulakoruja, rintakoruja ja laukkuja löytyy myös vähän joka lähtöön.

Nämä kullanväriset korvikset ovat myynnissä maman kaupassa.


VIRKATTU HEIJASTIN PERHONEN

Kyllä, virkattu on heijastinlangasta niin pöllö, kukka kuin perhonenkin. Tällä perhosraukalla on julmetun iso hakaneula ruumiina, mutta kun ei silloin löytynyt yhtään pienempää.
Pienempikin hakaneula olisi riittänyt...
Tässä nämä nyt sitten olivat, hoh hoijaa! Anybody there? Sitähän minäkin...Sitä saa, mitä tilaa :D

4 kommenttia:

 1. Hienoja käsitöitä sinulla:)
  Noita avainsanoja on välillä hauska seurata, ja kaikenlaisia löytää minullakin!

  VastaaPoista
 2. Minttuli: Kiitos!
  Joo, avainsanoja löytyy välillä aika kummallisiakin :)

  VastaaPoista
 3. Taitava olet käsistäsi. Matkakuvasi ja kertomuksesi ovat niin kivaa katseltavaa ja luettavaa!

  VastaaPoista
 4. Sirpa: Kiitos! Uudeksi vuodeksi on mukava taas päästä matkoille! Sieltä taas sitten kuvia ja tarinaa lähes reaaliajassa :)

  VastaaPoista