sunnuntai 19. elokuuta 2012

Olis taas Venezuelassa käyntiä...


Kyllä se on niin, että rahallakaan ei saa enää kunnon tavaraa. Vasta 4 vuotta sitten Venezuelasta ostettu riippumatto kun otti ja hajosi. Kun ois tuota hilloo, niin kävishän sieltä uuden hakemassa.
Jos tässä harmillisessa tapahtumassa jotain hyvää oli, niin se oli se, että kuvaaja oli saanut hieman aiemmin vihiä epäilyttävistä ritinöistä riippumaton jalkopäässä matossa oleskelevalta herrahenkilöltä. Kuvaajan ehtiessä paikalle ratkeaminen oli edennyt jo huolestuttavan pitkälle.
Mitään ei ollut enää tehtävissä, vaan vain vajaa minuutti myöhemmin tilanne tapahtumapaikalla oli tämä.Ilmeisesti riippumatosta maahan luiskahtanut mies oli jonkinlaisessa shokissa, koskapa hysteerinen naurunkätkätys ei ollut loppuakseen ollenkaan.
Jossakin vaiheessa  tuo kovia kokenut, vielä hetkeä aiemmin kaikessa rauhassa Waltarin "Appelsiinin siementä" lueskellut pudokas kuitenkin onnistui köntyilemään ihan omin avuin maasta ylös.

Pitkään piti vielä kuitenkin riippumaton vaurioita onnettomuuspaikalla tutkia ja lopputulema oli se, että tämä rakas matkamuisto oli tullut nyt tiensä päähän. Amen.1 kommentti: