maanantai 9. heinäkuuta 2012

Valkosipulinkasvatusta ja virkkausta

maman puutarhassa kasvaa valkosipulia tilanpuutteesta johtuen ihan perennojen seassa ja valkosipulien pitkistä ja paksuista varsista voisi päätellä, että luvassa on muhkeita sipulejakin tuonnempana. Tekisi mieli vähän raaputtaa multaa juuresta, että saisi vähän esimakua sipuleiden koosta, mutta ei passaa, ei passaa...Vai onko se kuitenkin niin, että vain nuo maanpäälliset osat kasvavat ja maan alla ei olekaan mitään??? Jännitys tiivistyy! Hauskoja kieppejä nuo valkosipulit ainakin nyt tekevät itusilmuja pukatessaan, vai mitä?

Virkkausrintamalla on ollut aika hiljaista, mutta tämmöiset varrettomat tossut ihan itselleni sain kuitenkin aikaiseksi Tennessee-puuvillalangasta. Kesäkuumalla kun meikäläinenkin villasukkaintoilija pitää mieluummin ilmavampia tossuja jalassaan.


Niin ja rantakassikin tuli virkattua niiden afrikkalaisten kukkien innoittamana Flip Flop-langan tähteistä. Nyt vaan sitten odotellaan niitä rantakelejä :)


Tänäänkin on todella hiostava päivä, mutta ei sitä ukkosta vain ole ainakaan vielä kuulunut. Ukkostaisi vain, niin raikastuisi ilma sen jälkeen. Nyt ei oikein osaa päättää, olisiko ulkona vai sisällä. Ulkona on näetsen tällä hetkellä vähän viileämpää, mutta edelleen pilvin pimein itikoita. Sisällä taas on niin nihkeää, että kädetkin hikoavat virkatessa, joten ei paljon huvita sekään homma. Tässäpä  tämänkertainen valitus parempia aikoja odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti