keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Tallinnaan!

 Huomenaamulla soi kello lähtijöille klo 3.00!!! Epäinhimillinen heräämisaika, mutta minkäs teet! Täältä periferiasta kun on pitkä matka joka paikkaan, niin myös Helsinkiin. Seurueeseen kuuluvat myös toiselta paikkakunnalta tulevat Papan sisko K ja miehensä V. Päämatkanjärjestäjänä on perinteisesti mama ja matkalla juhlitaan Papan 20.7. olevaa ja Veen 8.7. ollutta merkkipäivää. Unohdeta ei myöskään sitä, että maman ja Papan 25-vuotishääpäivä oli 26.6. ja tytär A täytti 6.7. 25 vuotta! Ehdittiin siis naimisiin ihan hyvin ennen lapsen syntymää :)
 Sattumoisin A on ystävänsä Iin kanssa osittain samaan aikaan Tallinnassa, joten kaikki asianosaiset voivat osallistua juhlintaan. Meidän seurueemme on Tallinnassa 3 yötä, A ystävineen yhden yön. Meidän hotellimme on Nordic Forum ja A ystävineen yöpyy Kalev Spassa.
 Blogiin on tarkoitus kirjoitella päivittäin, jos vain aikaa on. mama odottaa jo kuumeisesti pääsevänsä käymään Karnaluksissa (mama ei ole ennen siellä käynyt), joka on kuulemma kaikkien neulootikkojen Mekka. Haaveissa halpoja lankoja ja nappeja ynnämuuta alan tilpehööriä.
 Kävelyetäisyydellä olevien nähtävyyksien lisäksi pääsemme tutustumaan myös lähiympäristöön, koska meillä on oma auto mukana Tallinnassa.
 Kynsilaukkaajia hoitelee kotosalla matkamme aikana jo totutusti J!
 Pysykää kanavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti