perjantai 4. toukokuuta 2012

Valkovuokot kukkivat jo!


Tämä nyt ei liity mitenkään kevääseen eikä kukkiin eikä edes puutarhaan, mutta seuraava kuva on ihan pakko julkaista kaiken kansan nähtäväksi silläkin uhalla, että saan tästä laiskan ja imuria välttelevän akan maineen. Yksi talveksi avonaiseen kenkähyllyyn pölyyntymään unohtunut miesten kenkäpari ja kuitenkin kaksi täysin erinäköistä kenkää. No, vasemmanpuoleinen on kuvattu pyyhkimisen ja lankkauksen jälkeen ja oikeanpuoleinen siinä tilassa, missä se löytyi! No joo, ehkä jo jonkun aiemman siivouksen yhteydessä olisi voinut kiinnittää enemmän huomiota kyseisen kenkähyllyn ulkoasuun :)


Vaikka kesän tuloa saadaankin vielä odotella, ovat valkovuokot ihan aikataulussaan ja kukkivat jo näin somasti.


Tämäkin hyasintti? kukkii jo kauniin vaaleansinisin kukin. Minulla on tapana tyrkkiä aina syksyisin kaikenlaisia kevätkukkasipuleita sinne tänne kukkapenkkeihin ja vähän muuallekin, joten keväällä on aina mielenkiintoista nähdä, mitä maasta nousee tai on nousematta (myyränpirulaiset!), kun en enää muista, mitä minnekin olen laittanut.


Kirjokevättähdet ovat myös kevään varhaisia kukkijoita. Tähän aikaan vuodesta puutarhassa tapahtuu paljon jo päivässä, joten voin vain kuvitella, millaisen muodonmuutoksen se kokee parin viikon Turkin matkamme aikana!Reilu viikko on vielä aikaa laittaa puutarha kesäkuntoon ennen matkaa, joten se saattaa onnistuakin, mutta kesäkukkia en laita ennen kuin matkan jälkeen, en edes orvokkeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti