torstai 10. toukokuuta 2012

Täältä tullaan, Turkki!

Muutama päivä lähtöön ja terveyspuolella kaikki suht OK. Pitäisi kai koputtaa puuta, mutta ei ole pahempia vaivoja vielä kummallekaan lähtijälle ilmaantunut. Papaa tosin vaivaa tenniskyynärpää, mutta onneksi iskiasvaiva ei ole ilmoitellut itsestään. Allekirjoittaneella vanhat vaivat ennallaan, mutta reilusti droppia mukaan vaan, niin eiköhän tässä jotenkin pärjätä.
Puutarhan ihmeitä olen tutkiskellut ja kuvaillut varastoon päivittäin, kun kaksi viikkoa poissa puutarhasta on niin pitkä aika, että meikäläiselle tulee jo vieroitusoireita. Valkovuokko on levinnyt ihan mukavasti pihan takanurkkaan sireenien keskelle nurmettomalle ja pimeälle alueelle. Niin on tosin vuohenputkikin, mutta tässä vaiheessa se on vasta nousemassa.Ensimmäiset narsissit ovat auenneet ja tällä hetkellä kaikki puutarhassa kukkivat kasvit ovat sinisiä, valkoisia tai keltaisia. Enteilleekö se sitten lätkän maailmanmestaruutta joko meille tai läntiseen naapuriin? Tiedä sitten, minkä verran tuota lätkää pystyy Turkissa seuraamaan vai pystyykö ollenkaan. Joku juhlii joka tapauksessa maailmanmestaruutta, ennen kuin me olemme takaisin kotona.


Idänsinililjojen kukinta on näillä korkeuksilla nyt parhaimmillaan. Toivottavasti ehdimme reissusta kotiin ennen tulppaanien parasta kukintaa. Turkista on sitten muuten tarkoitus raportoida blogissa päivittäin, joten vihdoinkin on tulossa uutta matkakertomustakin. Onkin kiva päästä täältä vesisateesta ja kylmästä aurinkoon ja lämpimään vähäksi aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti