keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Matkakuumeen lievityskuvia Retimnonista

Toukokuussa meillä Papan kanssa on tarkoitus lomailla kaksi viikkoa Turkissa. Turkki on meillä vielä käymättä, joten sinne siis tällä kertaa. Siksi tarkoitus, että edellinen tammikuulle suunniteltu matkamme Gran Canarialle peruuntui Papan iskiaksen takia. Matkakuume on yltynyt nyt jo semmoisiin sfääreihin, että oli ihan pakko katsella vanhoja Kreikan kuvia Retimnonin reissulta 2007. Kreikan kuvia siksi, että se on kaikista käymistämme maista lähinnä tulevaa matkakohdetta Turkkia. Oletettavasti siis Turkissa sellaiset minulle tärkeät asiat kuin esim. maisemat, kasvillisuus ja kissat ovat suunnilleen samanlaiset kuin  Kreikassa.

Minulla on täysin hallitsematon pakkomielle kuvata kissoja aina kun niitä sattuu kohdalle

Minulla on täysin hallitsematon pakkomielle kuvata myös kaunista floraa aina kun sitä näen.

Minulla on täysin hallitsematon pakkomielle...no ei minullakaan nyt sentään kaikkia mahdollisia pakkomielteitä ole, mutta kun siellä varjoisassa kuppilassa istuskellessa ja frappea nautiskellessa tämän pulun(?) kanssa toisiamme tuijoteltiin, niin tulinpa siitä sitten kuvankin ottaneeksi.
Hibiscukset olisivat kivoja meidänkin pihalla
 
Eivät vain taitaisi meikäläisissä olosuhteissa ihan tämmöisiksi kasvaa

Pelargoniat ne kanssa jaksavat kukoistaa Kreikan auringossa

Kreikkalaiset parvekkeet pursuavat kukkaloistoa

Tämä soma istutus ilahdutti silmää hotellimme Iliaksen uima-allasalueella

Allas-alueella on kuvattu tämäkin kaunotar

Nälkäinen pieni kissa päivystämässä satamaravintolassa
Ainakin toistaiseksi kaikki näyttää hyvältä tulevan matkan suhteen, mutta koskaanhan ei voi tietää, mitä sattuu. Toivottavasti tällä kertaa pysymme molemmat terveinä, ettei tuo matkan peruminen pääse tulemaan tavaksi. Matkalta on tarkoitus kertomusta kirjoitella päivittäin, joten pysykää kanavalla. Odotan jo niin pääseväni uimaan virkistävän kylmään meriveteen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti