perjantai 15. heinäkuuta 2011

Apua! Syysleimussa on yksi kukka auki...Ei vielä oo syksy!

"The President" on avannut jo parikymmentä kukkaa ja nuppuja on ainakin tuplaten se määrä. Jes! Ihana kärhö!Tässä meillä on kissa "mansikkamaan" vartijana. Eipä ole räksiä näkynyt. Hyvin tuntuu toimivan vähän hengettömämpikin katti.
"Lollypop"-lilja se tässä komeilee. Eikös vain olekin kaunis! Vähän on jäänyt varjoon komeasinikuunliljan taakse, mutta kuunliljapa siirtyykin syksyllä toisaalle, joten ensi kesän liljaloistoa jo mielessäni kuvittelen...Nepalinhanhikiti ovat kokeneet kovia. Papa on niittänyt niistä toisen jo kaksi kertaa ruohonleikkurillä tänä kesänä. Tässä se toinen kuitenkin kukkii!


"The Fairy"-peittoruusu on täynä nuppuja ja kukkiakin on jo auki joitakin. Kukat ovat ihanan vaaleanpunaisia ja niitä on paljon.

Tämän kivikkokasvin nimeä en tiedä. Tämäkin kauempaa katsottuna kovin vaatimattoman näköinen, mutta lähikuvassa oikein kaunis.Nyt sitten kukkivat ne valkoiset ritarinkannukset. Sade niitä katkoo ja kallistelee eri suuntiin, kun en huomannut ajoissa niille tukia laittaa.


Luin myskimalvasta erään kuvauksen, jossa sitä luonnehdittiin noin puoli metriä korkeaksi vanhaksi perinneperennaksi. En tiedä, mikä kromosomiyksilö tämä minun kasvini on, mutta korkeutta sillä on noin kaksi metriä!!!
 

Uusin liljatulokkaani on tämä "Black-Out". Luulin sitä kylläkin vielä paljon tummemmaksi, mutta tämmöinen on väriltään ainakin tämä ensimmäinen auennut kukka.


Viinikärhö "Madame Julia Correvon" on "Pressan" lisäksi toinen tällä hetkellä kukkivista kärhöistäni. Viihtyy hyvin aurinkoisella seinustalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti