tiistai 11. helmikuuta 2014

Parit lapaset

Olen tainnut unohtaa esitellä ihanat kissalapaset, jotka tein jo viime talvena. Tässä ne nyt sitten ovat, tosin vähän ryppyisinä, mutta kuitenkin. Lanka on Novitan Nallea. Ohje löytyy Ravelrysta ja maksaa vähän.


Novitan uudessa Lapaslehdessä on myös paljon kivoja malleja, joista kokeilin jo yhtä. Tässä tulos. Lanka on 7 veljestä.Hempeää vaaleansinistä vaihteeksi :)

10 kommenttia:

 1. Onpa tosi kivat kissalapaset, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kissalapaset:) Olisikohan malleissa myös koiralapasia:)

  VastaaPoista
 3. Elina: Ole hyvä vaan! Ilmoita, jos päädyt nämä tekemään, niin etsin ja laitan sinulle sen ohjeen, ettei tarvitse ravelryyn maksaa.

  Minttuli: Nyt en muista, oliko siellä koiramalleja! Sinähän voisit tosiaan neuloa Minttu-lapaset :)

  VastaaPoista
 4. Minä taasen ihastuin noihin alimmaisiin, neuloisin vain erivärisestä langasta.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kissalapaset! Minä ihailen vain kaukaa noita useammalla värillä toteutettuja kuviolapasia. Jotenkin tunnun aina saavan vain langat tuhanteen solmuun ja hermothan siinä sitten menee : / Tuo Novitan lapaslehti on minulta mennyt ihan ohi...sen koitan metsästää itselleni, sillä sukkalehtikin on ollut kovassa käytössä!

  VastaaPoista
 6. Sirpa: Ohjeesa ne olikin neulottu valkoisella ja olivat tosi kauniit :)

  Tao: Lapaslehti on ilmestynyt tammikuussa ja meidän Prismaan se tuli vasta nyt helmikuun alkupuolella. Sitä saa muistakin isoista Novitan lankoja myyvistä tavarataloista tai suoraan Novitan verkkokaupasta.

  VastaaPoista
 7. Mulla on samanlaiset kissalapaset :) Sain joululahjaksi vissiinkin vuosi sitten. Hienot ja hyvät on! Lisäksi on joko samaa sarjaa tai muuten saman tyyliset villasukat! Hienot ja lämpimät nekin.

  VastaaPoista
 8. Henna: Minäkin tykkään kovasti kissalapasistani :) Ja sinulla vielä sukatkin samaa sarjaa, wau! Minäkin haluaisin semmoiset :)

  VastaaPoista