torstai 16. helmikuuta 2012

10000

Tämä on se päivä, jolloin blogimme sivujen näyttömääräksi tuli tasan 10000! Kiitos kaikille sivuillamme joko sattumalta tai tarkoituksella vierailleille ja erityinen kiitos tietenkin kaikille blogin varsinaisille lukijoille! Kaikille vierailijoille olisi vielä semmoinen vieno toivomus, että jokainen jättäisi jonkun merkin käynnistään!
Hyvä, jos joku teistä on täältä kenties matkakohteensa valintaan tai matkansa suunnitteluun vinkkejä löytänyt. Hyvä sekin, jos joku muuten vaan lukee matkahöpinöitämme mielellään. Minä ja Papa lueskelemme etukäteen ennen matkaa toisten matkakertomuksia ja kokemuksia k.o. paikasta. Niistä saa monesti hyviä vinkkejä esim. retkille, autonvuokraukseen tai vaikkapa vain suosituksia hyvistä ravintoloista. Jaettavaksihan kaikki omakohtaiset kokemukset matkoilta on tarkoitettu eikä se keneltäkään ole itseltään pois, jos toisille reitin sille parhaalle "salaiselle" autiorannalle neuvoo.
Viimeisin matkammehan peruuntui Papan iskiasvaivan takia, mutta kova suunnittelu uutta matkaa varten on käynnissä koko ajan. Tällä hetkellä on päällä täysin hallitsematon "Thaimaasta vuokrahuvila pariksi viikoksi ensi talvena"-hässäkkä. Hässäköitsijöiden tämänhetkinen arveluttavan alhainen tulotaso huomioonottaen olisi viisainta tyytyä lokoisaan ja vaivattomaan nojatuolimatkailuun takkatulen äärellä, mutta kun tämä krooninen matkakuume ei empiiriseen kokemukseen perustuen kertakaikkiaan taltu muutoin kuin pariksi viikoksi maisemaa vaihtamalla, niin säästetään sitten kaikesta muusta mahdollisesta ja mahdottomastakin eli pysytään riisipuurolinjalla eikä edes uneksita mistään hummereista ennen kuin sitten joskus, jahka päästään sinne Thaimaan taivaan alle...

P.S. Thaimaalaiset ovat kovia nukkumaan ja ottavat pienet torkut, aina kun se on mahdollista...

Näin Wat Chalongin temppelialueella PhuketissaVierivät kivet eivät sammaloidu eli  อิงหินรวบรวมไม่มีตะไคร่น้ำ!

mapa & Papa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti