tiistai 31. tammikuuta 2012

Pipot SM-liigan kärkijoukkueen faneille!

Koska se odotettu Kanarianmatka jouduttiin perumaan ja täällä kotomaassa pakkanen paukkuu -30 asteen korvilla, ei meikätytöllä ole paljon asiaa ulos ollut. Sen verran kuitenkin, että perheen jääkiekkofanien pyynnöstä sain vihdoin ostettua langat kannatuspipoihin. Kaksinkertaisesta Novitan Nalle- ja Nalle Aloevera-langasta ne valmistuivatkin nopeasti, vaikka konttineule olikin minulle uusi haaste. Tosin ensimmäisestä piposta tuli ohjeen puuttuessa tosi suuri rastamallinen esitys, johon olisi kyllä mahtunut Papan pitkien hiusten lisäksi myös tyttären rastat, mutta toisesta piposta tuli jo silmukoiden vähentämisen myötä paljon parempi. Purkamalla ensimmäisen rastajutun sainkin tehtyä kolmannen pipon, josta tuli jopa ihan hyvä. Useampaan pipoon ei lanka riittänyt, mutta seuraavista olisi varmaan tullut jo A-luokan tavaraa!


Tässä Papa pipo päässä odottaa jo malttamattomana iskiaksen lannistumista, jotta pääsisi taas pitkästä aikaa ihan paikan päälle pelejä katsomaan.

Tässä Papalla päässä tyttären pipo, koska tytär asuu toisella paikkakunnalla eikä ole vielä itse pipoaan päässyt käyttämään. Toivottavasti tytärkin ehtii sen verran täällä käymään, että johonkin peliin isänsä kanssa vielä tällä kaudella pääsee. Jos ei, niin sitten brassailee siellä nykyisellä asuinpaikkakunnallaan  liigan kärkijoukkueen väreissä! Sikäläinen liigajoukkue kun on vähän alempana sarjataulukossa, heh heh!


Tässä vielä molemmat pipot samassa kuvassa, johon tyrkkäsi myös Kynsilaukkaajien Vertti-herra komean häntänsä. Ylempi siis Papan ja alempi tyttären pipo. Kyllä myö tänä vuona se mestaruus voetettaa!

2 kommenttia:

  1. These exercise routines are based on the principal fitness
    moves and do not require a special bodily condition in
    order for being practiced.
    My blog post ... click the next site

    VastaaPoista