maanantai 12. joulukuuta 2011

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä

maman matkakertomuksien sijasta olen viime aikoina postaillut lähinnä käsitöistäni eikä tämäkään postaus tee siihen poikkeusta. Käsitöitä kun tulee tehtyä päivittäin, mutta matkoja ei. Tammikuun loppupuolella on kuitenkin tiedossa kahden viikon matka Gran Canarialle. Siellä emme olekaan ennen käyneet, joten onhan tuo jo aika nähdä sekin saari. Kaikki muut suomalaiset siellä jo varmaan ovatkin käyneet :)
Nyt kuitenkin odotellaan ensisijaisesti Joulua ja mamankin puikot vain kilisevät päivä päivältä ahkerammin. Tässä joitakin viimeisimmistä tuotoksistani.
Näitä virkattuja lumihiutaleita vaan jostakin syystä syntyy koko ajan lisää. Tässä joulupuun virkaa hoitelee fiikus.


Sukkia tulee aina tehtyä lahjaksi koko suvulle ja vähän muillekin, mutta omat villasukkani ovat niin loppuunkäytetyt, että joudun jo välillä lainailemaan Papalta niitä. Sanotaan, että suutarin lapsilla ei ole kenkiä...(tässä tapauksessa tosin ne puuttuvat itse suutarilta) Niinpä teinkin tällä kertaa tässä kaiken kiireen keskellä yhdet ihan itsellenikin. Lanka on Novitan Seitsemän Veljestä.


Porokuvioiset pipo ja lapaset oli alunperin tarkoitus tehdä tyttärelle (niin tytär, tiedän, että sinä haluat nämä, mutta lue ensin lause loppuun)  mutta koska niistä tuli suunniteltua isommat, ne saakin Papa "yllätyslahjaksi" (kiva, että jaksat lukea blogiani, Papa, mutta siinä meni se yllätys)! Tupsussa on seassa ohutta heijastinnauhaa ja se näyttääkin toimivuutensa tässä salamalla otetussa kuvassa. Lankana Novitan Isoveli.

Viimeisenä vielä jouluisen punainen Kotiväki-langasta virkattu poncho, joka tulee ilmeisesti päätymään ystävälleni. Kuva nyt ei suostu tähän asettumaan oikein päin, joten katsellaan sitten sitä pää kenossa :)

Lähdenpä tästä taas sorvin ääreen ja palailen taas, kun saan jotain uutta aikaiseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti